Yritys - Maston
Mastonin tehdas Mastonin tehdas

Maston lyhyesti

Maston Oy:n juuret ulottuvat vuoteen 1968, jolloin Suomessa otettiin aerosolituotannon ensiaskeleita. Tänään olemme kasvaneet aidoksi kansainväliseksi yritykseksi ja valmistamiamme tuotteita myydään noin neljässäkymmenessä maassa Australiaa myöten. Olemme henkilöstön omistama innovatiivinen pintakäsittelyn osaaja, aito Suomalainen yritys. Tehtaamme sijaitsee Veikkolassa, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Purjevene Purjevene
MASTON ON SUOMALAINEN YRITYS.

TARJOAMME ONNISTUMISEN ELÄMYKSIÄ

Maalaaminen tuottaa ihmiselle onnistumisen elämyksiä, rentoutumista sekä ylpeyttä oman käden jäljen näkemisestä. Usein itse tehty tai viimeistelty esine on ihmiselle paljon arvokkaampi kuin valmiina kaupasta ostettu. Tuotteisiimme liittyvät arvot ovat helppous, nopeus ja hyvä jälki.

STRATEGIA

Kohti huomisen Mastonia

Meillä on selvä tavoite; haluamme menestyä markkinoita paremmin ja samalla pitää kiinni hyvästä pitkäaikaisesta kannattavuudestamme.  Vahvuutemme on kyky luoda lisäarvoa innovatiivisten tuotteiden ja ainutlaatuisen pakkaussuunnittelun avulla. Tunnemme tuotteidemme loppukäyttäjän tarpeet ja kehitämme tuotteitamme niihin perustaen.

Missiomme

Teemme maalaamisesta helpompaa.

Visiomme

Olemme kansainvälinen yhtiö ja Euroopan laatujohtaja spraymaaleissa. Tuotteemme erottuvat selkeästi niin ominaisuuksiltaan kuin ulkonäöltään kilpailijoistamme. Ymmärrämme kuluttajan käyttäytymistä paremmin kuin kilpailijamme ja olemme siksi halutuin merkki kategoriassamme.

Tavoitteemme

Loppukäyttäjä kokee onnistumisen elämyksen käyttäessään tuotettamme ja on valmis suosittelemaan sitä ystävilleen. Olemme pienmaalauksessa aina vaihtoehto pensselimaalaukselle. Meillä on uskollisimmat asiakkaat ja olemme erinomainen työpaikka. Kasvamme markkinoita selkeästi nopeammin ja taloudellinen tuloksemme on selvästi parempi kuin kilpailijoillamme.

Tuotekehitys ja patentit

Tuotekehityksessämme otamme aina huomioon loppukäyttäjän arvot. Kehitämme spraymaalejamme seuraavien arvojen pohjalta:

  1. Erinomainen peitto ja pinnan laatu
  2. Valumaton
  3. Nopea kuivumisaika
  4. Vähemmän maalipölyä
  5. Mahdollisimman hajuton

Olemme kehittäneet ja patentoineet useita ratkaisuja, jotka mm. helpottavat tuotteiden käyttöä, lisäävät ympäristöystävällisyyttä ja turvallisuutta sekä parantavat lopputuloksen laatua. Esimerkiksi;

Vesiohenteinen Maston H2O! spraymaali on EU:n direktiivin 2008/47/EY mukaisesti luokiteltu syttymättömäksi, ensimmäisenä EU:n alueella. Maston ONE spraymaalin peitto on jopa  3 neliömetriä ja sillä voi maalata 15 senttimetrin etäisyydeltä.

Tämä merkki kertoo Sinulle, että kyseinen Maston spraytuote on varustettu patentoidulla sinisellä säätösuuttimella. Se takaa onnistuneen lopputuloksen.

Ympäristö ja me

Tuote- ja tuotantoratkaisuissa huomioimme aina myös ympäristölle aiheutuvan kuormituksen.

Esimerkiksi vesiohenteinen Maston H2O! spraymaali sisältää 90 % vähemmän ympäristölle haitallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC). Tehtaamme Veikkolassa lämpiää puupelleteillä ja täyttää jo nyt kaikki tulevaisuuden turvallisuus- ja ympäristövaatimukset. Kaikki tuotteemme täyttävät aina viimeisimmät lait ja asetukset. Maston aerosolitölkkien korkit on valmistettu kierrätysmuovista. Kierrätämme tehtaallamme kaiken mahdollisen metallin - kun kaikki hyötykelpoinen metalli saadaan kierrätettyä, säästetään merkittävästi uusiutumattomia luonnonvaroja.