Rekry - Maston
Värikartat Värikartat

Tervetuloa meille töihin

Maston Oy on merkittävä ja vakavarainen työnantaja. Meillä arvostetaan työntekoa ja työntekijöitä. Panostamme työilmapiiriin ja henkilöstömme hyvinvointiin. Arvostamme positiivista asennetta, joustavuutta, oppimiskykyä ja sitoutumista. Mikäli et löytänyt itseäsi kiinnostavaa työpaikkaa tai juuri tällä hetkellä ei ole avoimia paikkoja, voit jättää avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä mikäli osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

OSTON- JA TUOTANNON SUUNNITTELUN ASSISTENTTI

Maston Oy etsii palvelukseensa
OSTON- JA TUOTANNON SUUNNITTELUN ASSISTENTTIA.

Kirkkonummen Veikkolassa spraymaaleja valmistava Maston Oy on suomalainen pintakäsittelyteknologian edelläkävijä. Olemme henkilöstömme omistama kansainvälinen yritys ja noin puolet tuotteistamme menee vientiin. Henkilöstömme määrä on noin 40. 

Haemme yritykseemme toimeen tarttuvaa ja oppimishaluista oston- ja tuotannon suunnittelun assistenttia. Yrityksemme kasvaa nopeasti ja meillä asenne ja motivaatio ratkaisevatTyö alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä 

 

Tehtävän kuvaus 

Työskentelet ostoista ja tuotannon suunnittelusta vastaavan henkilön työparina. Olennaisia tehtäväkokonaisuuksia ovat raaka-aineostot ja varaston hallinta, tuotannon suunnittelu ja – tuloutusprosessit. 

Tehtäviisi kuuluu mm. yhteydenpito raaka-ainetoimittajiin ja rahdinkuljettajiin, tuotetietojen ylläpitoa, tarjouspyynnöt, ostotilaukset ja niihin liittyvät prosessit, inventoinnit ja kulujen seuranta. Mahdollisesti myös ostolaskujen maksu ja yhteydenpito talous- ja palkkahallintoon ovat osa toimenkuvaa.

 

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta, joko kaupallista tai teknistä. Muutaman vuoden työkokemus vastaavien prosessien hoitamisesta katsotaan eduksi, mutta voit olla myös työurasi alussa oleva innokas ja toimeen tarttuva tekijä, joka ottaa työn nopeasti haltuun.  

Toimimme kansainvälisessä ympäristössä. Työkielemme ovat suomi ja englanti, joten puhut ja kirjoitat sujuvasti englanniksi. Muu kielitaito lasketaan eduksi (erityisesti venäjä, ranska, italia ja espanja). Tehtävä edellyttää hyviä It-taitoja, sillä käytössäsi on useita eri järjestelmiä. Työ edellyttää ehdotonta tarkkuutta sekä prosessien mukaan toimimista. Olet myös joustava ja positiivinen työntekijä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mukavan työyhteisön. Työpaikka sijaitsee Veikkolassa Turun moottoritien varrella, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Kehä Kolmoselta Turkuun päin.

  

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa osto- ja tuotantopäällikkö Sari Lepistö, puh. 050 431 6452 sari.lepisto@maston.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.4.2018 mennessä osoitteeseen maston.rekry@gmail.com

Lataa tästä ilmoitus kokonaisuudessaan

ETSIMME VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työhösi kuuluvat erilaiset varastotyöt. Työpaikka sijaitsee Veikkolan teollisuusalueella osoitteessa Teollisuustie 10, Veikkola.

Jos olet huolellinen ja sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne, saatat olla juuri etsimämme henkilö! Aiempi kokemus varastotyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä opetamme sinulle työssä tarvittavat taidot. Hakijalta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen:

toni.kuusela@maston.fi

 

Tarvittaessa lisätietoja voi kysellä arkisin klo 8-16

Toni Kuusela p.0409003860

 

Lataa tästä ilmoitus kokonaisuudessaan